!-- Google Tag Manager (noscript) -->

Оригінальне моторне мастило Toyota

Новини
Дата публікації: 31 травня 2024 р.
1

Головне призначення мастильних матеріалів - зменшувати знос деталей і скорочувати витрати енергії на тертя. Проте слід пам’ятати, що мастильні матеріали потрібно регулярно замінювати, щоб забезпечити тривалу експлуатацію автомобіля і поліпшити його характеристики.

 

Toyota дбає про своїх клієнтів, пропонуючи вигідно замінити оригінальне моторне мастило 5W-30 Premium Fuel Economy за 345 грн/л*

Переваги вибору оригінальних мастильних матеріалів Toyota:

1. Високоякісна оригінальна продукція дозволить запобігти корозії, ефективно охолодити двигун і оптимізувати термодинамічні характеристики автомобіля.

2. Масляний фільтр Toyota забезпечує очищення масла, що постачається до рухомих елементів двигуна. На відміну від підробленої продукції, однією з головних характеристик оригінального фільтра є герметичність. Неякісні матеріали, які використовують фальсифікатори, можуть призвести до витоку масла.

3. У продукції Toyota також є запобіжний клапан, завдяки якому масло потрапляє у двигун навіть при сильному забрудненні фільтра. У підробленому фільтрі такий клапан не завжди є в наявності, що може спричинити вихід з ладу двигуна.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ ВІД ЗАВОДУ ВИРОБНИКА TOYOTA

1. Обирайте оригінальні запчастини та мастильні матеріали для обслуговування вашого автомобіля. Купуючи їх у офіційного дилерського центру, ви уникаєте ризику придбання фальсифікату, оскільки вся продукція постачається безпосередньо від виробника.

2. Не заощаджуйте на якості деталей, що слугують запорукою комфортного керування і задоволення від користування вашою Toyota.

3. Дотримуйтеся рекомендацій виробника щодо експлуатації та регламенту технічного обслуговування автомобіля.

 

Пам’ятайте, що оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобілів і допоможе зекономити витрати на ремонт. Ми піклуємось про вашу Toyota, як про свою!

Запрошуємо Вас відвідати офіційну сервісну станцію Toyota "Талісман-схід" у м. Краматорськ, щоб швидко та комфортно змінити мастило

Записатись на сервіс

0800 408 880

  або заповніть форму нижче та наш менеджер з вами зв'яжеться.

* Ціни на мастило діють з 01.01.2024 р. по 01.07.2024 р. в "Талисман-схід" за адресою: м. Краматорськ, О. Тихого 70г, 84306 , Україна, за умови замовлення робіт зі зміни моторного мастила (у складі вартості таких робіт). Не є офертою. Рекомендована ціна вказана з урахуванням ПДВ (20%), без врахування вартості робіт із заміни масла, а також спеціальних пропозицій, які можуть діяти на момент придбання продукції у дилерському центрі. Інформація може бути не остаточною та підлягає уточненню у операторів колл-центру за телефоном: 0800 408 880 (вартість дзвінків відповідно до тарифів вашого оператора зв’язку).

Запис на сервісне обслуговування
Як із вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля